Tjen penge på nettet

lørdag den 27. juni 2009
Nej, jeg vil IKKE belære dig om hvordan du tjener penge på nettet. Der er alt for mange hjemmesider derude, som prøver at lærer dig det, men uanset hvad, så kræver det altså noget arbejde i dagens internetverden.

Forleden da jeg sad og surfede lidt rundt på nettet for sjov, faldt jeg over en blog som tog konceptet lidt anderledes an, og jeg er ikke helt sikker på det var legalt, det han havde gang i. Bloggens koncept gik på at lære andre, hvordan man tjener penge på nettet, men det var tydeligt det udelukkende var til egen vinding i sidste ende. Der blev nemlig skrevet indlæg om de forskellige banner firmaer og affiliates netværk på nettet, og for at demonstrere det, satte han sine bannerreklamer ind i indlæget, og mere eller mindre opfordrede folk til at klikke på dem, for at se effekten.
Det har tydeligtvis handlet om, at få folk til at klikke på hans egne bannere, ved at bruge dem i indlægget. Nu kan jeg ikke huske hvilke han skrev om, men det var blandt andet google adsense og euroads, og jeg tvivler på de tillader det i deres betingelser. Google gør i hvert fald ikke, og jeg gad ikke lige undersøge de andre han havde gang i. NEJ, han fik ikke nogle klik fra mig af, jeg synes det var for grotesk det han havde gang i.

0 kommentarer:

Send en kommentar