Billig netbook kampagne

onsdag den 8. september 2010
Fik den anden dag en, ja lad os bare kalde det spammail, ind i min indbakke. Det var ikke TDC selv, men det var reklame for en kampagne TDC havde/har kørende. Der stod sort på hvidt i mailen, og også på kampagne sitet, at jeg kunne købe en netbook for 500,-!
Normalt lader jeg mig ikke snyde af disse reklamer, og jeg kunne da godt regne ud på prisen, at det ikke var sandt, men nu kunne jeg faktisk godt bruge en netbbok. Lidt mod min vilje trykkede jeg derfor på linket. TDC skal have den ros, at siden var meget overskuelig, for kunne se med det samme, at jeg ikke fik den netbook for 500,- :-( Eller det kunne jeg godt, men så skulle jeg binde mig 6 mrd. på et mobilt bredbåndsabonement, til en minimumspris på i alt 2.600 kr. :-o Hvis jeg ikke ville have det mobile bredbånd, kunne jeg da også nøjes med bare at købe netbooken, med så skulle jeg betale 1.999 kr.
For mig at se, burde kampagnen have gået på, at jeg kunne købe en netbook for 1.999 kr., for det var det billigste der var muligt.


Hvordan kan man have lov til at reklamere på denne måde. Jeg vil da skide hul i, at jeg kan få en billig netbook, hvis det kræver jeg køber noget andet den er bundlet med. Det kan irritere mig så meget, at de fik taget 2 min. af min tid, de kunne have sparet dem selv, ved at reklamere sandt til at starte med!

0 kommentarer:

Send en kommentar