2000km på cykel

torsdag den 2. september 2010
Så skete det endelig, jeg har kørt 2000km på min Trek cykel :-) Nu har jeg også haft den i lidt over et år, så jeg synes da det er ok. Når jeg kigger tilbage, så kunne det måske godt have været lidt mere, men ved faktisk ikke hvad jeg havde regnet med for et år siden.
2000km er jo del, så noget energi er der da blevet brændt af. Jeg cykler stadig når jeg har tiden og energien til det, så det er jo cool. Havde lidt frygtet det ville blive som med så meget andet, at interessen ville falde over tid. I samme periode har jeg jo også løbetrænet lidt, men det fanger mig bare ikke helt på samme måde. Det var nu ellers meget sjovt med nike+, men det er alligevel ikke helt det samme.

Det gode ved en cykel, er jo også at man kan bruge den til andet end bare at træne på. Er da begyndt at cykle 20km, engang i mellem når jeg skal ud og handle. Så får jeg lige kombineret det praktiske med lidt træning :-) Det er ikke så ringe endda :-P

0 kommentarer:

Send en kommentar