Google Instant

fredag den 10. september 2010
Her den anden da begyndte google at rulle en ny feature ud på deres søgemaskine. De kalder det det for Instant, og det er vidst ikke helt ved siden af. Resultaterne kommer faktisk mens man taster! Ind til videre skal man dog være logget ind på sin google konto, og så kan du ellers prøve det på http://google.com/instant. Vil du vide mere om Google Instant synes jeg du skal læse deres Google's officielle blog, eller se den video de har lagt ud på youtube.com.

Det er ret interessant den retning Google de går i. For noget tid siden lave de noget de kaldte live, hvor man på populære søgninger, nærmest får en lysavis med alle de nyeste sider om emnet. Det betyder at man får resultaterne sekunder efter de er offentliggjort, og bare man står på sin søgning.
Hvis de sætter det hele sammen er det jo revolutionerende teknikker. Som jeg skrev om den anden dag, med sportsresultaterne, dem viser de på deres egen side. Kombineret med live og instant search, ja, så kan man få scoren live fra kampen :-) Ikke at sport interessere mig sønderligt meget, men jeg synes det er en interessant udvikling de har.
Hvad mon det næste bliver vi ser fra Googles søgemaskiner, jeg venter i hvert fald i spænding.

0 kommentarer:

Send en kommentar