Den daglige tegneserie

torsdag den 9. september 2010
Som så mange kontoransatte med mere eller mindre stressende jobs, så har jeg også et par tegneserier jeg følger med i på daglig basis. Man skal jo koble af engang i mellem, og jeg kalder det mit friminut i løbet af dagen :-)

Jeg er blevet stor fan af Dilbert. Hver dag klokken 13:37 står den derfor på Dilbert :-) Det er en klasse tegneserie, som med tiden er gået over til at ligge fokus på dagligdagen på et kontor i en større virksomhed. Derfor kan man ofte relatere sig til den. Det er også netop derfor den er blevet så populær gennem årene.


Hvis der er mere tid, så snupper jeg også lige Garfield. Det er jo katten der har det liv vi alle sammen gerne ville have :-D Behøves jeg sige mere.

Engang fulgte jeg også med i nogle mindre kendte tegneserier fra privatpersoner, der lavede striber om deres liv. De gik bare hen og blev lidt for nørdet nogle gange, hvis man ikke lige var interesseret i det samme. De er derfor faldet lidt fra med tiden.

Ps. er de lige så stor fan er Scott Adams og hans Dilbert, så er Dilbert 2.0: 20 years of Dilbert et must have!

0 kommentarer:

Send en kommentar