24 år og min første cykel

lørdag den 4. juli 2009
Nu tænker du sikkert, at det var da en sen alder at få sin første cykel. Ja, men det passer heller ikke helt, det er bare den første cykel jeg selv har betalt for, og den første cykel i mange år, som er værd at cykle på. Det har vel nærmest taget mig 10 år og 30kg for meget, inden jeg tog mig sammen til at tage springet og selv købe cykel. Er det den verden vi lever i? Er cyklen blevet så nedprioriteret, at det er sidste udvej for transport? Det er sjovt at cykle som barn, men efterhånden som blive ældre falder interessen. Ikke at behovet bliver mindre, man skal jo stadig i skole/på arbejde, men bussen eller bilen er bare mere behageligt.

Nu tog jeg mig sammen, og fik købt en vidunderlig Trek FX 7.3. Den passede fint i mit budget, omend jeg gerne ville haft modellen større, men sådan er jeg altid, hehe. Jeg har ind til videre kun cyklet hjem fra forhandleren, hvilket er 8 km, så jeg kan ikke sige så meget endnu. Ind til videre er den bare perfekt, og jeg er vild med gear systemet, som håndterer de 24 gear. Klik, klik, op og ned. På min gamle cykel var det nærmest styrketræning at skifte gear. Nu går det hele som en lej, og det er nemt at finde et passende gear til situationen.

3 kommentarer:

Send en kommentar