Winamp og almindelige cd'er

lørdag den 11. juli 2009
Jeg har brugt winamp i mange år, faktisk så mange jeg ikke kan huske at have brugt andet. Jeg har dog fået et problem med den nye udgave, den vil ikke afspille mine almindelige lyd-cd'er. Nu går der lang tid imellem at jeg køber musik på cd, så ved egentlig ikke hvornår eller i hvilken version problemet er opstået, måske er det endda Vista som bære skylden. Når jeg smækker en lyd-cd i computeren, starter winamp godt nok som standard, men så åbner den bare åben fil dialog vinduet, og jeg for en cd'en frem, men den fremstår uden indhold, så jeg kan ikke vælge numrene. Heller ikke hvis jeg på normal vis vælger afspil cd, så vil den heller ikke.

Er der andre som har samme problem? Der er ikke nogle problemer i andre medieafspillere. Så nu ripper jeg cd'en til mp3, som jeg kan afspille i winamp uden problemer.

0 kommentarer:

Send en kommentar