Et blog indlæg om dagen

søndag den 12. juli 2009
Da jeg startede lige netop denne blog, var det planen at jeg ville lave ca. et indlæg om dagen, og skrive om hvad der var sket på arbejdet. Det var svært at holde bloggen igang, på det grundlag alene, da mange dage går med almindelig support og småting. Var/er der tid til de større projekter, så sker der ikke så meget på en dag, at det er værd at lave et indlæg om hver dag.

Nu har jeg så den sidste måned gjort forsøget, dog ikke med arbejde, men alt muligt andet. Jeg har præsteret at få lavet et indlæg om dagen! Har jeg så fået noget ud af det? Lidt. Taget i betragtning af de steder jeg ved min blog bliver publiceret, ud over google, synes jeg det er gået ok. Man skal også tænke på jeg ikke har skrevet om noget bestemt, men mere en generel omgang "ingenting". Men jeg har alligevel fået flere besøgende om dagen, og der er kommet nogle kommentarer ind på et par indlæg.
Til trods for de flere besøgende, er det tilsyneladende færre der nu vil benytte sig af mine adSense annoncer, så på den måde har det ikke kunne betale sig. Nu var det heller ikke målet, og det kommer sikkert af sig selv, når der kommer faste besøgende.Nu må strategien ligge i at reklamere lidt mere for bloggen også, hvis der virkelig skal til at ske noget. Det kræver selvfølgelig også at jeg holder liv i bloggen, og bliver ved med at skrive om noget som folk gider læse.

0 kommentarer:

Send en kommentar