Ultimize CMS - Et asp.net CMS

søndag den 5. juli 2009
Da jeg startede med at programmere til web, gik "undervisningen" på asp. Jeg havde ikke de store erfaringer med programmering af hjemmesider, så jeg kendte ikke rigtigt alternativerne. Tiderne er gået stærkt, og jeg indså hurtigt at asp ikke var det perfekte valg, men det var det som blev brugt på min arbejdsplads, så jeg kunne ikke komme uden om det.

De sidste par år har jeg derfor ønsket at skifte over til asp.net med C# som programmeringssprog. Ultimate Web var/er i rivende udvikling, og vi fik ansat en dygtig asp.net programmør, Rene Lønstrup. Han har derfor måtte trække det tunge læs, og lære os andre op i .NET, da hans opgave var at programmere et unikt nyt CMS i .NET, nu kendt som Ultimize CMS.

Vi har nu kørt med Ultimize og .NET så længe, at vi har ca. 150 løsninger på CMS'et, og det gamle asp CMS bliver ikke solgt længere. Det er grunden til, jeg nu selv kan så meget .NET, at jeg ikke gider asp og dets fejl længere. Go mig! Nu bliver alt lavet i .NET. CMS, webshop, blog, produktvisninger, gallerier og alt hvad vi ellers måtte få ind af opgaver.

1 kommentarer:

Mr. cms sagde ...

Tillykke med det, vi har også migreret til .NET fra ASP for et par år tilbage. Det kunne være interessant med en status update fra jer her anno 2010, hvordan antallet af løsninger og udviklingen er gået?

Send en kommentar