Jeg har brug for førstehjælp til at få en kæreste

fredag den 10. juli 2009
Jeg ved ikke om jeg direkte har brug for førstehjælp eller en kæreste, eller første hjælp til at få en kæreste, men noget kunne tyde på det.

I løbet af det sidste års tid, hvor jeg selv har haft adSense på mine egne hjemmesider og blogs, er jeg blevet plaget med annoncer som tilbyder mig førstehjælp, førstehjælps kurser og ting i den retning. Jeg ved ikke hvorfor, men det gælder samtlige sider med mine egne adSense reklamer. Jeg har en enkelt side på min hjemmeside, som omhandler mit uheld på min motorcykel, men har aldrig nævnt ordet førstehjælp, eller uheldet andre steder, og alligevel skal jeg plages med disse annoncer.

Er det fordi jeg er logget ind på min google konto når jeg får vist mine annoncer, og google ikke vil vise mig noget relevant, da det ville øge risikoen for jeg selv trykkede på mine adSense annoncer, hvilket man jo ikke må! Jeg troede hele essensen med adSense var at få vist relevante annoncer i forhold til indholdet, men sådan synes jeg ikke det forholder sig altid.

Hvis jeg ikke gider lege med google og mine hjemmesider, men i stedet har logget mig ind på facebook, så plages jeg med annoncer som "scor damer i dag", "lær at score piger", "find en kæreste i dag" og sådan fortsætter listen lang. Er det virkelig det største marked der bliver annonceret for på facebook til singler, så andre annoncører ikke kan komme til? Jeg er i hvert fald ved at være træt af det. Jeg mener der burde være mange andre annoncer, som ville fange min interesse mere, og som ville være langt mere brugbare end uduelige dating sites.
Hvilke annoncer for personer på facebook mellem 20-25 år, som ikke er single? Parterapi annoncer eller svingerklubber?

Så næsten lige meget hvor jeg befinder mig på nettet i dagligdagen, har jeg enten brug for førstehjælp eller en kæreste åbenbart. Næ, nu vil jeg brygge mig noget kaffe, det har jeg brug for nu!

0 kommentarer:

Send en kommentar