Slipon udstødning til Suszuki GSF 650 Bandit

onsdag den 1. juli 2009
Hvis thansen kan overholde deres leveringstider, er der nu kun en uge til jeg får den nye lydpotte til min motorcykel :-D Valget faldt på en scorpion udstødning fra thansen. Normalt er jeg ikke meget for thansen og det drengerøvs image de udøver, og deres middelkvalitets produkter. Men de havde hvad jeg mener et udemærket produkt til rimelige penge.
En ny udstødning kan hurtigt koste mange tusinde kroner. Jeg har derfor undersøgt det lidt, og mulighederne for at importere fra Tyskland, men faldt alligevel over Thansens Scorpion udstødning, efter at have hørt en masse lydprøver på nettet. En anden stærk force har være Rene min kollega, som også har købt en Scorpion udstødning til hans Sv650, og det lyder sgu godt. Jeg håber på resultatet på min 4 cyl. vil blive lige så godt :-D

Ses nok om uge, med et mindre udråb om den nye udstøgning, og forhåbentlig den gode af slagsen.

0 kommentarer:

Send en kommentar